Καλαθοσφαίριση Αγίας  Παρασκευής

210 600 5929

Δωριέων και Αχαιών
15343 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

©2019 by ΚΑΠ . Proudly created with Wix.com

Γ' Εφήβων ΕΣΚΑ
2019-2020

Με πληθώρα αθλητών αλλά και ταλέντου το Εφηβικό της ΚΑΠ συμμετέχει με δύο ομάδες (Εφηβικό Α' & Εφηβικό Β') στο πρωτάθλημα της Γ' Εφήβων ΕΣΚΑ για το 2019-2020.

Το Εφηβικό Α' συμμετέχει στον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος το οποίο αποτελείται από κανονική περίοδο 18 αγωνιστικών, με τους εντός έδρας αγώνες της ΚΑΠ να διεξάγονται Κυριακή στο κλειστό του Κοντόπευκου και τις δύο πρώτες ομάδες να συνεχίζουν στην διαδικασία των Play Off για άνοδο στη Β' Εφήβων ΕΣΚΑ.

Οι αθλητές του Εφηβικού Α', γεμάτοι από πολύτιμες εμπειρίες από την περσινή εξαιρετική πορεία, στοχεύουν την άνοδο. Αλλά ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και  fun!

Το Εφηβικό Β' θα συμμετάσχει σαν δεύτερη ομάδα του ιδίου συλλόγου επίσης στο πρωτάθλημα Γ' Εφήβων ΕΣΚΑ χωρίς δικαίωμα ανόδου ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Στόχος των αθλητών του είναι η προετοιμασία σε πραγματικές συνθήκες για την επόμενη χρονιά όταν και θα πάρουν την πρωτοκαθεδρία του Εφηβικού.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα αγώνων καθώς και την βαθμολογία μπορείτε να τα βρείτε στα παρακάτω link με το επίσημο site της ΕΣΚΑ:

 

Head Coach

Coach Χαράλαμπος Τσιαντής

Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών αλλά και Head Coach του Εφηβικού της ΚΑΠ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έχει την ευκαιρία να συνδυάσει τις πολύτιμες προπονητικές του εμπειρίες με  καινοτόμες ιδέες στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εφήβων ΕΣΚΑ καθοδηγώντας τις δύο ομάδες της ΚΑΠ (Εφηβικό Α & Β).

Με εμπιστοσύνη στους αθλητές του και στην σκληρή δουλειά τους, είναι έτοιμος να κάνει για άλλη μια χρονιά αυτό που αγαπά: να κοουτσάρει νεαρούς αθλητές βοηθώντας τους να ολοκληρωθούν.

 

Οι Αθλητές

2019-2020

 

2001-2002

Βουγάς Κυριάκος
Δούμας Παναγιώτης
Κωστής Βασίλης
Λιακόπουλος Νίκος
Λιώνης Δημήτρης
Λούμι Έργκι
Μιχαλόπουλος Αντώνης
Οικονόμου Χρήστος
Παπαϊωάννου Λευτέρης
Σακελλαρίου Άγγελος
Σαρηγιάννης Γιάννης
Σαχινίδης Νίκος
Στεργιόπουλος Γιάννης
Ταλιατζής Στέφανος
Ψαρράς Παναγιώτης

2003

Αναγνωστόπουλος Ξενοφών
Βαφειάδης Ηλίας
Διδάχος Παναγιώτης
Ζώτος Αλέξης
Καπογιάννης Κώστας
Καρούτσος Λευτέρης
Κασκανάτος Σωκράτης
Λαγγουρέτος Κώστας
Ντινόπουλος Θωμάς
Οικονόμου Δημήτρης
Παγίδας Στράτος
Πισλής Δημήτρης
Σαχινίδης Γιάννης
Σβάιγκερ Φρανς