Καλαθοσφαίριση Αγίας  Παρασκευής

210 600 5929

Δωριέων και Αχαιών
15343 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

©2019 by ΚΑΠ . Proudly created with Wix.com

Η ανδρική μας ομάδα με το τέλος του πρώτου γύρου και μετά από 12 νίκες και μία ήττα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Ανδρών ΕΣΚΑ και θεωρείται ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Θέλοντας να πούμε ένα έμπρακτο ευχαριστώ σε όσους τα βράδια της Δευτέρας έρχονται κα στηρίζουν την ομάδα μας στους εντός έδρας αγώνες, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα ‘Είμαστε Εδώ!’ το οποίο θα δώσει δώρα αξίας 300 ευρώ σε έναν τυχερό!

Η περιγραφή και οι όροι του προγράμματος είναι:

  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοχοι Season Cards 2019-2020

  2. Το πρόγραμμα ισχύει για τους 7 εντός έδρας αγώνες του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου και για όσους τυχόν αγώνες προκύψουν στα play offs για την ανδρική μας ομάδα.

  3. Οι κάτοχοι Season Card έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου σε όλους τους εντός έδρας αγώνες.

  4. Για όλους τους πιο πάνω εντός έδρας αγώνες θα καταγράφεται η είσοδος του κατόχου της Season Card και θα αθροίζεται στον λογαριασμό του.

  5. Νικητής του προγράμματος θα είναι ο κάτοχος που θα συμπληρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό παρουσιών. Αν οι νικητές είναι παραπάνω από ένας, θα γίνει κλήρωση για τον τυχερό που θα πάρει τα δώρα του προγράμματος.

  6. Τα δώρα του προγράμματος είναι μία δωροεπιταγή 300 ευρώ η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί  για εξόφληση συνδρομών στις Ακαδημίες μας ή για αγορές σε έναν από τους χορηγούς μας: Alterlife, Intersport, Metropolitan General,  Φροντιστήρια Ειδίκευση.

Σας περιμένουμε την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 20:00 στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του δεύτερου γύρου ενάντια στην ομάδα του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης να πείτε το δικό σας ‘Είμαστε Εδώ!’